Skip to main content

Αντσελότι: Όλοι οι προπονητές έχουμε παράπονα για το καλεντάρι

REUTERS/Juan Medina

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στη γκρίνια του Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Μάντσεστερ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έκανε τα παράπονά του, καθώς η ομάδα του θα έχει μια μέρα λιγότερη να ξεκουραστεί σε σχέση με τη Ρεάλ, ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού της Τετάρτης για το Champions League.

Ο ομόλογός του στη Ρεάλ, Κάρλος Αντσελότι, ρωτήθηκε μετά την νίκη επί της Xετάφε επί του θέματος και αφού θύμισε στον Γκουαρδιόλα πως στο πρώτο παιχνίδι η Σίτι είχε παραπάνω ξεκούραση, του έδωσε δίκιο για το απόλυτα πιεσμένο καλεντάρι.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε:

«Έχει παραπονεθεί για το καλεντάρι, είναι πολύ σφιχτό, το έχουμε πει πολλές φορές. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με λιγότερο από 72 ώρες ξεκούρασης, τώρα είναι η σειρά τους. Νομίζω ότι το ημερολόγιο δεν είναι σωστό, τελεία και παύλα. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω.

Πάρα πολλά παιχνίδια, για εμάς και για τη Σίτι. Έχει δίκιο, το καλύτερο γι’ αυτούς ήταν να παίξουν το Σάββατο. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών την Τετάρτη, δεν ξέρω γιατί. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι προπονητές παραπονιούνται για το ημερολόγιο, όλοι τους. Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι στο μέλλον».