Skip to main content

Δοκάρια ο Παναιτωλικός, γκολ ο ΟΦΗ

Η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε 2-0 στο Αγρίνιο και τερμάτισε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ και συνολικά 7η στο πρωτάθλημα.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της περιόδου 2022-23. Οι Κρήτες νίκησαν στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό 2-0 στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, ολοκληρώνοντας την παρουσία τους στην 7η θέση.

Ο ΟΦΗ πέτυχε γκολ στο 10΄ με τον Ντικό το οποίο ακυρώθηκε με την επιβεβαίωση και του VAR, αφού ο Αφρικανός (Μάλι) επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 40΄ ο Μπουζούκης εκτέλεσε φάουλ, ο Στάγιτς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Χριστογεώργου, ενώ στο ριμπάουντ ο Λάρσον ανάγκασε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ σε σπουδαία απόκρουση, όπως έκανε και στο 42΄, σε σουτ του Καρέλη.

Στο 49΄ και σε κεφαλιά του Καρέλη η μπάλα πήγε αρχικά στη δοκό και στη συνέχεια επενέβη ξανά ο Χριστογεώργος στο πλασέ του Βοΐλη, ενώ στο 52΄ ακυρώθηκε δεύτερο τέρμα του Ντικό, επίσης για οφσάιντ.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού στάθηκαν άτυχοι και στο 69ο λεπτό, με τον Καρέλη να καταγράφει το τρίτο συνολικά δοκάρι για τα «Καναρίνια», στο 69΄.

Το σκορ στο Αγρίνιο άνοιξε, εν τέλει, στο 84΄ με αυτογκόλ του Χουχούμη σε γύρισμα του Λάρσον και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκρόνινγκ πέρασε και τον Γκράτερολ για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.