Skip to main content

«Πυρά» Γκουαρντιόλα για την… Eurovision

O προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι επιτέθηκε στη Premier League για το γεγονός πως λόγω της Eurovision στο Λίβερπουλ δεν μπορεί να αγωνιστεί η ομάδα του κόντρα στην Έβερτον το Σάββατο.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να αγωνιστεί την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στην Έβερτον κι έτσι θα έχει λιγότερες ημέρες προετοιμασίας για την ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Λόγω της Eurovision το ματς δεν μπορεί να γίνει το Σάββατο, γεγονός που εκνεύρισε τον προπονητή των Πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Δεν θέλω να με αποπροσανατολίσει η Ρεάλ επειδή έχουμε χρόνο -όχι πολύ χρόνο επειδή παίζουμε την Κυριακή, σας ευχαριστώ πολύ- όμως το ματς στο Γκούντισον Παρκ είναι προτεραιότητα.

Είμαι σίγουρος πως η La Liga και η Premier League θέλουν να βοηθούν τις ομάδες, δεν νομίζω ότι θέλουν να μας κάνουν να αισθανθούμε άβολα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι το πρόγραμμα με αυτό τον αριθμό των αγώνων που αποτελεί πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το Σάββατο εξαιτίας της Eurovision στο Λίβερπουλ και δεν έχουμε αρκετή αστυνομία για να φιλοξενηθούν δύο γεγονότα ταυτόχρονα.

Θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε, όμως έτσι είναι η κατάσταση. Δεν είναι όπως στην Γαλλία ή στην Γερμανία όπου οι ομάδες τους που παίζουν στην Ευρώπη, αγωνίζονται Παρασκευή. Εδώ, η Premier League είναι πιο σημαντικό και το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα».