Skip to main content

Ούτε σήμερα η απόφαση για την έδρα του τελικού

Η Εκτελεστική Επιτροπή ανέβαλε γι΄ άλλη μια φορά τη συνεδρίαση με θέμα το Κύπελλο Ελλάδας, ορίζοντας τη συνάντηση για τις 12 Μαΐου κι ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 24/5.

Από αναβολή σε αναβολή οδεύει η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με θέμα την έδρα διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένη για χθες, Δευτέρα 8 Μαΐου αλλά αναβλήθηκε για σήμερα (9/5) λόγω μετάθεσης της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ, όπως ειπώθηκε.

Ωστόσο, η συνεδρίαση πήρε νέα αναβολή για την Παρασκευή 12 Μαΐου, κι ενώ ο τελικός έχει οριστεί δώδεκα ημέρες αργότερα (24/5), με την έδρα τέλεσης να παραμένει προς το παρόν υπό αναζήτηση.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε συζητήσεις και με ξένες Ομοσπονδίες για την περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό ο τελικός να διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Το Πανθεσσαλικό στάδιο θα μπορούσε να δώσει τη λύση, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον δήμο Βόλου που έχει θέσει ως προϋπόθεση να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Το γήπεδο της Μαγνησίας αποτελεί εξάλλου βασική επιλογή στην προκήρυξη της διοργάνωσης, καθώς στο ΟΑΚΑ, για το οποίο θα έπρεπε πάντως να συναινέσει ο ΠΑΟΚ, γίνονται έργα.