Skip to main content

Αποθεωτική υποδοχή του κόσμου της ΑΕΚ στην επίδοξη πρωταθλήτρια

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Περισσότεροι από 7.000 φίλοι της Ένωσης περίμεναν την αποστολή του συλλόγου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να αποθεώσουν τους διαφαινόμενους πρωταθλητές.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν τη νύχτα-μέρα στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου είχαν μεταβεί για να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη και τη νίκη (2-1) επί του Άρη, που έφερε το (13ο) πρωτάθλημα προ των πυλών της OPAP Arena.

INTIME NEWS

Περισσότεροι από 7.000 Ενωσίτες ανέμεναν την άφιξη του αεροσκάφους για να πανηγυρίσουν, με τη γιορτή να έχει ξεκινήσει αρκετά πριν την προσγείωση της πτήσης, που τροχοδρόμησε στην πίστα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας σε σχέση με την αναμενόμενη ώρα άφιξης.

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
INTIME NEWS

Στην εμφάνιση του αεροσκάφους, πριν αυτό προσγειωθεί, ο ουρανός στα Σπάτα φωτίστηκε από δεκάδες καπνογόνα και βεγγαλικά, ενώ οι ιαχές και τα συνθήματα έσειαν τον τόπο.

«Λάτιν νύχτα» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε στην πίστα για να συγχαρεί εκ του σύνεγγυς την αποστολή και είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ματίας Αλμέιδα, η επιλογή του οποίου για την τεχνική ηγεσία υπήρξε, εκ του αποτελέσματος, προσωπική δικαίωσή του.

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Το πούλμαν της ομάδας εμφανίστηκε περίπου στις 03:30 κι έγινε δεκτό με ουρανομήκεις ιαχές, καπνογόνα, συνθήματα κι εκδηλώσεις που παρέπεμπαν σε εποχές… Μπιτλς, με αποτέλεσμα το όχημα να κινείται δύσκολα.

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Αλμέιδα: Ευλογημένος που ήρθα σε αυτή την ομάδα