Skip to main content

Για το πρώτο βήμα προς το Κάουνας ο Ολυμπιακός

Να ανοίξει το σκορ στην σειρά των play-offs της Euroleague με την Φενέρμπαχτσε θέλει απόψε(21:45, Novasports) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός.

Mε στόχο να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο final 4 του Κάουνας, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε την Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Η ελληνική ομάδα που τερμάτισε πρώτη στη regural season είναι το απόλυτο φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο.

”Εμείς θέλουμε να είμαστε ήρεμοι, θέλουμε να παίξουμε με ένταση. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλη πρόκληση να βρεθούμε σε δεύτερο σερί Final 4. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο μας. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την σειρά”, δήλωσε μεταξύ άλλων ενόψει του παιχνιδιού ο προπονητής των ”ερυθρολεύκων”, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Μεχντί Ντιφάλα και Τόμισλαβ Χόρντοφ.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21:00, Novasports 5) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.