Skip to main content

Super League: Σπουδαίες αναμετρήσεις σε Τούμπα και Καραϊσκάκη

ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Με τα δύο μεγάλα ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ να ξεχωρίζουν, συνεχίζονται την Κυριακή(23/4) τα play-offs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά τη διακοπή για το Πάσχα, το πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών μπαίνει στη τελική του ευθεία. Η αρχή γίνεται απόψε, Κυριακή (23/4) με σπουδαίες αναμετρήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μάχη του τίτλου.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 17:30 στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου ο Βόλος φιλοξενεί τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 39 βαθμούς, οι «κίτρινοι» έχουν 40 και το παιχνίδι αυτό θα κρίνει πολλά για την πέμπτη θέση και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στις 20:00 στη Τούμπα ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ και θέλει την νίκη για να συνεχίσει σίγουρα να βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στις 21:00 ακολουθεί το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ, με τους «ερυθρολεύκους» να παίζουν την τελευταία τους ζαριά για το πρωτάθλημα και την Ένωση να έχει ως μονόδρομο και εκείνη το «τρίποντο» για την παραμονή στη πρώτη θέση της Super League.

To πρόγραμμα:

17:30 ΝΠΣ Βόλος – Άρης (Cosmote Sport 1)

20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

21:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Cosmote Sport 1)

naftemporiki.gr