Skip to main content

Oι Μπακς με καταιγισμό τριπόντων ισοφάρισαν τη σειρά με τους Χιτ

Michael McLoone-USA TODAY Sports / Reuters

Μπορεί ο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην αγωνίστηκε αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν εύκολα με 138-122 τους Μαϊάμι Χιτ και έκαναν το 1-1 στο ζευγάρι

Μετά τον τραυματισμό του στη μέση στο πρώτο παιχνίδι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο Game2 της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν εξαιρετικοί, έκαναν ρεκόρ τριπόντων και νίκησαν με 138-122, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά που τώρα θα μεταφερθεί στη Φλόριντα.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ που πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για το τρίτο παιχνίδι στο Μαϊάμι, είδε από τον πάγκο του Fiserv Forum τους συμπαίκτες του να είναι ασταμάτητοι από την περιφέρεια, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 25 τρίποντα και ισοφαρίζοντας τη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών σε παιχνίδια play-offs.

Tα ”ελάφια” βρήκαν πολλούς και διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ο Λόπεζ είχε 25 πόντους, ο Πόρτις 13 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Μίντλετον 16 πόντους και 7 ασίστ ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ προσέφερε 24 πόντους και 11 ασίστ, με τον Πατ Κόνατον να μετρά 22 πόντους με 6/10 τρίποντα.

naftemporiki.gr