Skip to main content

Ελεύθερος με εγγύηση ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για βιασμό

Φωτογραφία αρχείου/ INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η συνέχεια στην υπόθεση της 17χρονης από το Βέλγιο.

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο γνωστός ποδοσφαιριστής ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε βάρος 17χρονης από το Βέλγιο σε μπαρ του Κολωνακίου.

Στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να είπε: «Αρνούμαι την κατηγορία του βιασμού. Δεν την άγγιξα την κοπέλα, απλώς χορεύαμε. Δεν άσκησα βία. Είμαι αθώος».

Ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στις 10:30 το πρωί στα δικαστήρια για να απολογηθεί. Ωστόσο, η απολογία του καθυστέρησε, καθώς πριν από εκείνον κατέθεσαν μάρτυρες που είχε υποδείξει για την υπεράσπισή του.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας κι ένας συμπαίκτης του, με τον οποίο το βράδυ της Μ. Δευτέρας ήταν μαζί του στο μπαρ του Κολωνακίου, όπου καταγγέλλεται πως έγινε ο βιασμός.

Η ανήλικη από το Βέλγιο, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης στις αρχές, έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Νωρίτερα, την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσαν βίντεο και φωτογραφίες του από τον χώρο των ανακριτικών γραφείων όπου είχε προσαχθεί.

naftemporiki.gr