Skip to main content

Γ. Αλαφούζος: Το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε δηλώσεις μετά την έναρξη των πρόδρομων εργασιών στον Βοτανικό, ενώ εκτός του έργου έκανε αναφορά και στα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στο Βοτανικό, θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.

Σήμερα έγινε η έναρξη των πρόδρομων εργασιών για την κατασκευή της νέας έδρας των «πράσινων» και ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» μίλησε για το εν εξελίξει πρότζεκτ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, εν γένει.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο. Η ανάπλαση του Βοτανικού γενικά. Και θα δώσει ένα σημείο αναφοράς στην πρωτεύουσα. Για τον Παναθηναϊκό είναι πιο σημαντικό, γιατί θα αποκτήσει ένα πάρα πολύ σύγχρονο γήπεδο, το καλύτερο στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο κ. Αλαφούζος.

«Φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και το ξενοδοχείο, οπότε θα είμαστε η ομάδα με το καλύτερο γήπεδο και τις καλύτερες υποδομές», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Βέβαια, υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν θέλει να το αντιμετωπίσει. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν δεν αποφασίσουν οι πολιτικοί να τους εφαρμόζουν αντί να τους αγνοούν, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα».

Και στο τέλος αναρωτήθηκε: «Βλέπετε κάποιον λόγο για να μην είμαι απογοητευμένος; Εσείς βλέπετε συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος;»