Skip to main content

Σοκ στη Φούλαμ με την τιμωρία του Μίτροβιτς

Ο Σέρβος στράικερ γνώρισε για τα καλά τον πέλεκυ της αγγλικής αθλητικής δικαιοσύνης για τη συμπεριφορά που επέδειξε απέναντι στο διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δέκατη στη βαθμολογία της Premier League, η Φούλαμ έλαβε πολύ άσχημα νέα σήμερα (4/4): ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα (11 γκολ σε 21 αγώνες), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές επειδή απώθησε κι εξύβρισε τον διαιτητή Κρις Κάβανο στην αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Μετά από μια ακρόαση σχετικά με τον αγώνα μας για το Κύπελλο Αγγλίας εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο μήνα, μια Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή αποφάσισε ότι:

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς θα πρέπει να αποβληθεί για συνολικά οκτώ παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός που έχει ήδη εκκαθαρίσει. Θα πρέπει επίσης να πληρώσει πρόστιμο 75.000 λιρών.

Ο Μάρκο Σίλβα (ο προπονητής) πρόκειται να μείνει εκτός δράσης για δύο αγώνες και θα του επιβληθεί πρόστιμο 20.000 λιρών για το περιστατικό που τον αποβλήθηκε. Ο Μάρκο Σίλβα θα πληρώσει επιπλέον 20.000 £ πρόστιμο για σχόλια στα μέσα ενημέρωσης μετά τον αγώνα.

Στο σύλλογο θα επιβληθεί πρόστιμο 40.000 λιρών επειδή απέτυχε να εμποδίσει τους παίκτες του να “κυκλώσουν” τον διαιτητή», ανέφεραν οι Cottagers σε δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τους.