Skip to main content

Η Εσπανιόλ απέλυσε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός προπονητής πλήρωσε με την απόλυσή του τις τέσσερις συνεχείς ήττες των Καταλανών που έχουν οδηγήσει την ομάδα της Βαρκελώνης στη 17η θέση της κατάταξης.

Μαύρη… Δευτέρα ξημέρωσε για τους προπονητές στη Γηραιά Ήπειρο. Μετά την αποπομπή του Γκράχαμ Πότερ από τον πάγκο της Τσέλσι, τη σκυτάλη από την αγγλική Premier League παρέλαβε η ισπανική LaLiga, που σε διάστημα μερικών λεπτών είδε δύο πάγκους να χηρεύουν.

Ελάχιστα ύστερα από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Χοσέ Ρόχο «Πατσέτα» από τον πάγκο της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, μετά τη χθεσινή συντριβή από τη Ρεάλ Μαδρίτης (6-0), ήταν η σειρά της Εσπανιόλ να επισημοποιήσει την απόλυση του τεχνικού Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός προπονητής, που έφτασε το περασμένο καλοκαίρι (9 νίκες, 9 ισοπαλίες και 13 ήττες σε 31 αγώνες) πλήρωσε τις τέσσερις συνεχείς ήττες του καταλανικού συλλόγου που έφεραν την Εσπανιόλ στη 17η θέση της κατάταξης, μετά την αποτυχία στη Χιρόνα (1-2) το Σάββατο.

«Τα αθλητικά αποτελέσματα οδήγησαν τον οργανισμό μας να λάβει αυτή την απόφαση με μοναδικό και ξεκάθαρο στόχο τη διασφάλιση της συνέχειας στην υψηλότερη κατηγορία. Ο Όμιλος, μέσω του προέδρου του και του διοικητικού συμβουλίου του, ευχαριστεί για το έργο και τη δέσμευση του προπονητή και του επιτελείου του από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση της πρώτης ομάδας και του εύχεται καλή τύχη και επιτυχία στις μελλοντικές του επαγγελματικές προκλήσεις. Η Εσπανιόλ θα ενημερώσει σύντομα για τον νέο προπονητή της πρώτης ομάδας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.