Skip to main content

Έβγαλε την υποχρέωση με την Καρδίτσα ο Ολυμπιακός

Η αήττητη στον ελληνικό χώρο πειραϊκή ομάδα έφτασε στην 21η νίκη της με συνοπτικές διαδικασίες στο β΄ ημίχρονο και στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Ευρωλίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Για ένα ημίχρονο άντεξε η Καρδίτσα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς η λήξη του πρώτου δεκάλεπτου βρήκε μπροστά τους Θεσσαλούς με 22-21 και το ημίχρονο πίσω με μικρή διαφορά (38-32).

Όλα αυτά όσο οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν στο ρελαντί, γιατί όταν αποφάσισαν να πατήσουν το… γκάζι έφτασαν με άνεση στο τελικό 92-61 και μαζί στις 21 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια της εφετινής Basket League, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει ρεκόρ 4-17, όσο και ο Ιωνικός, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στην τελευταία αγωνιστική σε έναν «τελικό» παραμονής καθώς ο νικητής θα είναι κι εκείνος που θα αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό.

Ο Λαρεντζάκης με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών και ακολούθησαν ο Παπανικολάου με 16 και οι Βεζένκοφ, Πάπας με 11.

Από τους φιλοξενούμενους κορυφαίοι ήταν ο Γκάλινατ με 17 πόντους και ο Εβανς με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.