Skip to main content

«Γκέλα» του Παναθηναϊκού, 0-0 με Βόλο

Ο Παναθηναϊκός, που έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Σπόραρ, αναδείχθηκε ισόπαλος στο «Απ. Νικολαΐδης» με τον Βόλο και απώλεσε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για τον τίτλο.

Ποδοσφαιρική… αυτοκτονία για τον Παναθηναϊκό απόψε στη Λεωφόρο, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Βόλο σε ένα παιχνίδι που έχασε πολλές ευκαιρίες και πέναλτι στο 90΄+8.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 και το «Τριφύλλι» πέταξε στα σκουπίδια δύο βαθμούς απέναντι στη θεσσαλική ομάδα, που έκανε την πρώτη «ζημιά» στα πλέι οφ, στη 2η αγωνιστική τους.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα κυρίαρχος αλλά και άστοχος. Ο Ιωαννίδης στο 9′ και ο Τσέριν στο 24′ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κλέιμαν ενώ στο 34′ ο Παλάσιος μόνος του μετά από μπαλιά του Μαντσίνι έχασε τεράστια ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι είχαν βιασύνη στη τελική τους προσπάθεια και δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το μηδέν, απέναντι σε έναν Βόλο που έπαιξε πολύ καλή άμυνα.

Οι «Πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν τον Βόλο αλλά δεν είχαν πέρα από κάποια σουτ εκτός περιοχής, κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Η μεγάλη στιγμή του «Τριφυλλιού» ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Λούνα.

Ο Σπόραρ στο 90΄+8 ανέλαβε την εκτέλεσή του και ο Κλέιμαν με σπουδαία επέμβαση απέκρουσε στη δεξιά γωνία του και κράτησε το «μηδέν», υποχρεώνοντας τον Παναθηναϊκό σε μία πολύ μεγάλη «γκέλα».