Skip to main content

Η ΕΠΟ προχωρά σε καταγγελία για Μαρινάκη και Καραπαπά

Οι καταγγελίες θα γίνουν τόσο στα ελληνικά όσο και στα υπερεθνικά αρμόδια πειθαρχικά όργανα και αφορούν τη συμπεριφορά που επιδείχθηκε στο πρόσωπο του προέδρου της Ομοσπονδίας την περασμένη Δευτέρα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, θα προχωρήσει σε καταγγελία της συμπεριφοράς των Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά, στη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας (27/3) για τη διαιτησία των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η καταγγελία θα γίνει στα αρμόδια δικαστικά όργανα, εντός κι εκτός Ελλάδας. Προς τούτο, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι «την Δευτέρα 03/04/2023 θα συνέλθει η Ε.Ε. της ΕΠΟ, με μόνο θέμα την παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο, για την διενέργεια όλων των προβλεπόμενων ενεργειών, ώστε τα γεγονότα της Δευτέρας 27/03/2023 να παρουσιαστούν για ποινική, πειθαρχική και αστική αξιολόγηση ενώπιον όλων των αρμόδιων εθνικών και υπερεθνικών αρχών».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας απέστειλε σήμερα (30/3) επιστολή στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν ζητώντας τη διενέργεια έρευνας για τον αλλοδαπό διαιτητή ο οποίος, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αυτοπροτάθηκε για να διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Στην επιστολή επισημαίνεται η σημασία διαλεύκανσης της υπόθεσης «για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχιση των πλέι οφ».