Skip to main content

Ολυμπιακός: Για τη διατήρηση στη κορυφή κόντρα στη Βιλερμπάν

KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενεί τη Βιλερμπάν απόψε στο ΣΕΦ(29/3, 21:00) με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την παραμονή στη κορυφή της Euroleague.

Mετά την ήττα από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός θέλει απόψε στο ΣΕΦ (29/3, 21:00) να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια αν θέλει να παραμείνει στη κορυφή και πρέπει πάνω στο παρκέ να επιβεβαιώσει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για την αναμέτρηση κόντρα στη γαλλική ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αϊζάια Κάνααν, που βρίσκεται με ειδική άδεια στην Αμερική για τη γέννηση του παιδιού του ενώ ενόψει του αποψινού αγώνα, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η Βιλερμπάν είναι μια τυπική ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος, που έχει πάρα πολλούς παίκτες με αθλητικότητα. Περιφέρεται αμυντικό γύρο από το στεφάνι, αλλά και επιθετικά. Αυτό δημιουργεί ένα προβληματισμό. Από εκεί και πέρα έχουν παίκτες, όπως ο Ντε Κολό, που όπως όλοι ξέρετε έχει μεγάλη ικανότητα και μεγάλη επαφή με το καλάθι. Γενικά είναι μια ομάδα που είναι καλά σεταρισμένη από τον προπονητή της. Πιστεύω πως είναι καλή ομάδα και από λεπτομέρειες δεν έχει κάνει περισσότερες νίκες. Έχει κάνει όμως και μεγάλες νίκες μέσα στη χρονιά», τόνισε ενόψει του ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Από κει και πέρα και όσον αφορά την Βιλερμπάν δεν θα αγωνιστεί ο Νάντο Ντε Κολό ενώ εκτός θα είναι και οι Τζόφρι Λοβέρν, Αμίν Νουά και ο Ζακαρί Ρισασέ.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μάρκο Γιούρας (Σερβία).