Χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα αγωνιστεί για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Ολυμπιακός, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι, για τον αγώνα της Ευρωλίγκας με την Παρτίζαν.
Τους «ερυθρόλευκους» θα κοουτσάρει, όπως και στο παιχνίδι με το Λαύριο, ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού, Χρήστος Παππάς, που θα εκτελέσει καθήκοντα πρώτου προπονητή.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ταξιδέψει με 13 παίκτες στη σερβική πρωτεύουσα για την αυριανή αναμέτρηση (24/3, 21:00), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.
Συγκεκριμένα, στο αεροπλάνο θα μπουν οι Σλούκας, Ουόκαπ, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Πάππας, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Πίτερς, Μπλακ, Μπολομπόι και Φαλ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












