Skip to main content

Ο Έντερσον έριξε «βόμβα» για τον Αντσελότι

REUTERS/Carl Recine

Με δηλώσεις σε αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του ο διεθνής τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι είπε ότι ο διάσημος Ιταλός τεχνικός έχει μεγάλες πιθανότητες να αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF) εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τους «Βερντεόρο», αφού ο Τίτε αποχώρησε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αυτή τη στιγμή καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού εκτελεί ο Ραμόν Μενέζες, αλλά σε μερικούς μήνες στον πάγκο της Σελεσάο θα βρίσκεται κάποιο ηχηρό όνομα, με απόλυτο φαβορί τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο «Καρλίτο» έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2024, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει έως τότε στον πάγκο της «Βασίλισσας».

Η υπόθεση φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο για την CBF, λαμβάνοντας υπόψη και τα λόγια του τερματοφύλακα της Εθνικής Βραζιλίας και της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον.

«Μίλησα με τους Κασεμίρο, Βινίσιους και Μιλιτάο (σ.σ. ποδοσφαιριστές της Ρεάλ). Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει», δήλωσε ο Έντερσον στην αθλητική ιστοσελίδα UOL.

«Μου είπαν ότι είναι εξαιρετικός, πως όλοι τον αγαπούν και είναι επικεντρωμένος στη νίκη. Θα δούμε στο εγγύς μέλλον αν θα έρθει ή όχι».