Skip to main content

Στη Ρεάλ ξεκίνησε η προπονητολογία

REUTERS/Juan Medina

Με το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Βασίλισσας αβέβαιο καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, τα ισπανικά ΜΜΕ ξεκίνησαν τα σενάρια διαδοχής.

Στην Ισπανία ξεκίνησαν ήδη τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ως πιο πιθανή εξέλιξη φαντάζει η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Ιταλός προπονητής θα μπορούσε να φύγει από την Ισπανία για να αναζητήσει νέα ερεθίσματα. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες έχει προσεγγιστεί από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας που τον θέλει στη Σελεσάο, γι΄ αυτό προς το παρόν πορεύεται με υπηρεσιακό τεχνικό.

Από την άλλη, στη Μαδρίτη έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες υποψηφιότητες, που περιλαμβάνουν ανερχόμενους νέους προπονητές, ασφαλείς επιλογές και αουτσάιντερ.

Μάλιστα, η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» συνέταξε μια λίστα με τους «κατάλληλους υποψηφίους»: για την αθλητική εφημερίδα στην κορυφή των προτιμήσεων υπάρχει μια παλιά δόξα της «Βασίλισσας», ο Ραούλ, επί του παρόντος προπονητής της Καστίγια, δηλαδή της Β΄ ομάδας της Ρεάλ.

Όπως συμβαίνει χρόνια τώρα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το όνομα του αιώνιου υποψήφιου Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός είναι αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα.

Ακόμη, δεν μπορεί να αποκλειστεί ο Γερμανός Τόμας Τούχελ με πλήθος επιτυχιών στις Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, ούτε οι Τσάμπι Αλόνσο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Όλιβερ Γκλάσνερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Άλβαρο Αρμπελόα (ακαδημίες Ρεάλ).

Τέλος, υπάρχουν και οι επιστροφές: ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι χωρίς ομάδα και ο Ζοζέ Μουρίνιο συγκεντρωμένος στην εμπειρία της Ρόμα, αλλά μαζί του τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

naftemporiki.gr