Skip to main content

Η Έλτσε απέλυσε τον Ματσίν

Ο Ισπανός τεχνικός έχασε τη θέση του ύστερα από 14 αγώνες πρωταθλήματος και μόλις δύο νίκες, με την Έλτσε να παραμένει ουραγός και μακριά από την παραμονή.

Η Έλτσε, ουραγός στη La Liga με μόνο δύο νίκες από την αρχή της σεζόν, απέλυσε τον προπονητή Πάμπλο Ματσίν,  ανακοίνωσε σήμερα (20/3) ο σύλλογος.

Ο Ματσίν ανέλαβε καθήκοντα στην ομάδα από την περιοχή του Αλικάντε (νοτιοανατολική Ισπανία) τον Νοέμβριο και έχασε τη θέση του μετά από δεκατέσσερις αγώνες και μόνο τρεις νίκες, δύο στη La Liga και μία στο Κύπελλο Ισπανίας.

Είναι ο τρίτος τεχνικός που απολύει η Έλτσε από την αρχή της σεζόν, μετά τους Φρανσίσκο (28 Νοεμβρίου 2021 – 4 Οκτωβρίου 2022) και Χόρχε Αλμιρόν, ο οποίος έμεινε για πέντε αγωνιστικές, από τις αρχές Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου 2022.

Τελευταία στη βαθμολογία από την έναρξη του πρωταθλήματος, η Έλτσε έχει χάσει 17 φορές και μετρά επτά ισοπαλίες στα 26 παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής, ενώ απέχει 14 βαθμούς από την έξοδο από τη 17η θέση (Εσπανιόλ) και την έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού.