Skip to main content

Champions League: Σε Μάντσεστερ και Οπόρτο οι αποψινές «μάχες» με φόντο τα προημιτελικά

Eurokinissi Sports

Η Σίτι φιλοξενεί τη Λειψία και η Πόρτο την Ίντερ σε δύο ανοιχτά ζευγάρια για πρόκριση στους ''8'' του Champions League.

Mε δύο σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζονται απόψε (14/3) οι επαναληπτικοί αγώνες για την φάση των «16» του Champions League, από τις οποίες θα προκύψουν δύο ακόμη εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου ήδη βρίσκονται οι Μπάγερν, Μίλαν, Τσέλσι και Μπενφίκα.

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι φιλοξενεί τη Λειψία στη ρεβάνς του 1-1 στη Γερμανία. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση αλλά πρέπει να επιβεβαιώσει πάνω στο χορτάρι την ανωτερότητά του για να φτάσει στο ζητούμενο. Οι Πολίτες τρέχουν ένα αήττητο σερί 23 αγώνων και η μοναδική τους απουσία είναι ο Στόουνς ενώ για την γερμανική ομάδα δεν είναι διαθέσιμοι οι Γκουλάτσι, Ντιαλό, Ενκουνκού και Σλάγκερ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Πόρτο υποδέχεται την Ίντερ, με τους Ιταλούς να έχουν νικήσει στο πρώτο ματς με 1-0 και να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Για τους «νερατζούρι» οι Γκόσενς και Ντάλμπερτ είναι απόντες και οι Κορέα, Σκρίνιαρ αμφίβολοι. Στον αντίποδα, οι «δράκοι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο, Οτάβιο και στους τραυματίες Εβανίλσον, Μαρσέλο.