Skip to main content

Παναθηναϊκός: Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

© Intime p.a.

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε, 10 Μαρτίου, τον Ερυθρό Αστέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μετρά έξι συνεχόμενες ήττες στη Euroleague, έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης από τις 26 Ιανουαρίου και θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί, απόψε(10/3) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το ”τριφύλλι” δεν ελπίζει σε κάτι, το μόνο που θέλει είναι να βελτιώσει την επίδοσή του μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης και απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ έχει μια καλή ευκαιρία για να το πράξει.

Ο προπονητής των ”πρασίνων”,  Χρήστος Σερέλης θα έχει και πάλι προβλήματα, αφού εκτός θα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης και αμφίβολοι οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Νέιτ Ουόλτερς.

«Αυτό που περιμένουμε να δούμε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγαλύτερη προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο για 40 λεπτά, αν είναι δυνατόν. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις, να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον συμπαίκτη μας και ο ένας να καλύπτει το λάθος του άλλου. Σίγουρα, κάποιοι αυτοματισμοί λείπουν από την ομάδα γι’ αυτό θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς αμυντικά και επιθετικά για να μπορούμε να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας. Οι αυτοματισμοί αφορούν και τα δύο κομμάτια. Αμυντικά, όπως προανέφερα, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και στην επίθεση προφανώς χρειάζονται καλύτερες συνεργασίες ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 21:00 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime. Διαιτητές θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Εμίν Μογκούλκοτς και Τζόσεφ Μπισάνγκ.