Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τη Λαμία και έκλεισε θέση στο τελικό του Κυπέλλου

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο «δικέφαλος του βορρά» έκανε πάρτι στη Λαμία, νίκησε 5-1 και επί της ουσίας εξασφάλισε τη παρουσία του στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ με περίπατο στη Λαμία έκλεισε θέση στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο «δικέφαλος» του βορρά διέλυσε το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου με 5-1 και έκανε τον επαναληπτικό της Τούμπας μια τυπική διαδικασία.

Zήτημα δευτερολέπτων ήταν για τους φιλοξενούμενους να πάρουν το προβάδισμα στη Λαμία. Μόλις 13” μετά το πρώτο σφύριγμα, η ομάδα του Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ. Ο Ζίβκοβιτς έκανε την παράλληλη μπαλιά από αριστερά και ο αμαρκάριστος Νάρεϊ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Ο «δικέφαλος» του βορρά μπήκε στο ματς με ξεκάθαρη διάθεση να… καθαρίσει τη πρόκριση και στο 25′ ο Κωνσταντέλιας μετά από ασίστ του Σάστρε έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ στη κίνηση.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και στο 62′ με τρομερή λόμπα του Αουγκούστο έκανε το 3-0. Στο 67′ μετά την κάθετη του Τάισον, ο Μπράντον Τόμας έκανε το 4-0 και στο 69′ ο Σάστρε έφυγε στη πλάτη της άμυνας και διαμόρφωσε το 5-0.

Το μόνο που κατάφερε η Λαμία ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Μαρτίνες στο 86′ μετά από κακή απομάκρυνση του Κουλιεράκη.