Skip to main content

Απόψε ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου Λαμία-ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι διεξάγεται ένα μήνα μετά τον αρχικό προγραμματισμό του κι αφού στο ενδιάμεσο αναβλήθηκε δύο φορές, αρχικά εξαιτίας της κακοκαιρίας και ύστερα λόγω της εθνικής τραγωδίας με το δυστύχημα στα Τέμπη.

Το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 19:00 στο «Αθανάσιος Διάκος», θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής σειράς του Κυπέλλου Λαμία-ΠΑΟΚ.

Ένας αγώνας που αναβλήθηκε δύο φορές, αφού στις 9 Φεβρουαρίου δεν διεξήχθη λόγω κακοκαιρίας, ενώ την 1η Μαρτίου δεν τελέστηκε λόγω του εθνικού πένθους για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Η σειρά έχει φαβορί, όσο «ανεβασμένη» κι αν -εσχάτως- εμφανίζεται η Λαμία μετά την αλλαγή στον πάγκο της και την ανάληψη της τεχνικής ευθύνης από τον Λεωνίδα Βόκολο.

Η νίκη (5/3) επί του Άρη με 2-1 ξεκόλλησε τον σύλλογο της Φθιώτιδας από την τελευταία θέση της βαθμολογίας κι έδωσε ψυχολογία, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό απέναντι στον «Δικέφαλο» τη δεδομένη στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμπληρώσει πάνω από ένα γύρο πρωταθλήματος που παραμένει αήττητος και το 6-0 επί του Ιωνικού έφερε στο προσκήνιο ακόμη μια μεγάλη ελπίδα των ακαδημιών, τον 17χρονο Στέφανο Τζίμα.