Skip to main content

Ο Χακίμι κατηγορείται για βιασμό

REUTERS/Sarah Meyssonnier

Στον Μαροκινό διεθνή ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν απαγγέλθηκε κατηγορία μετά την αναφορά μιας 24χρονης γυναίκας στην αστυνομία, αλλά είναι ελεύθερος με δικαστικό περιορισμό.

Η εισαγγελία της Ναντέρ επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο Ασχράφ Χακίμι, ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν και πρώην παίκτης της Ίντερ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, κατηγορείται για βιασμό.

Ο Χακίμι απολογήθηκε την Πέμπτη και στη συνέχεια κατηγορήθηκε από τον ανακριτή και τέθηκε υπό δικαστική επιτήρηση, ενώ σήμερα προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

Μια 24χρονη κοπέλα, συνομήλικη του Χακίμι, τον κατηγόρησε ότι τη βίασε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι του στη Boulogne-Billancourt, στα δυτικά προάστια του Παρισιού.

Ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, πως «η πελάτισσά μου διατηρεί όλες τις δηλώσεις της. Επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά στη Δικαιοσύνη και δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει την υπόθεση, ιδιαίτερα για να διαφυλάξει την ασφάλειά της».

Το κορίτσι πήγε σε αστυνομικό τμήμα στο Val-de-Marne την περασμένη Κυριακή, όπου ισχυρίστηκε ότι είχε βιαστεί, χωρίς να υποβάλει καταγγελία. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, αργότερα ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τον Χακίμι τον Ιανουάριο στο κοινωνικό δίκτυο Instagram και ότι πήγε στο σπίτι του το Σάββατο, μέσω λιμουζίνας που είχε παραγγείλει ο παίκτης.

Μόλις βρέθηκε στο σπίτι ανέφερε ότι ο Χακίμι τη φίλησε και την άγγιξε χωρίς τη συγκατάθεσή της, πριν τη βιάσει. Καταφέρνοντας να τον απομακρύνει, είπε ότι ήρθε μια φίλη της να την παραλάβει, μετά από επικοινωνία με SMS.