Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδος: Ρεβάνς στο Καραϊσκάκη με ξεκάθαρο φαβορί, για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Φάληρο μετά το 3-0 της Νέας Φιλαδέλφειας ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία.

Ημέρα Κυπέλλου Ελλάδος η σημερινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου θα ”σφραγιστεί” το ένα από τα δύο εισιτήρια για το τελικό της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στη ρεβάνς της νίκης της Ένωσης με 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Η αυλαία ανοίγει στις 18:00(Cosmote Sport2) με την Λαμία και τον ΠΑΟΚ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε ένα ζευγάρι όπου ο ”δικέφαλος του βορρά” είναι το απόλυτο φαβορί. Η ομάδα της Φθιώτιδας που παλεύει για την παραμονή δεδομένα θα έχει αλλαγές στο αρχικό της σχήμα ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τους Θεσσαλονικείς δεν έχει στη διάθεσή του, τους Αουγκούστο, Κουλιεράκη, Ολιβέιρα και Τάισον.

Στις 20:00(Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός θα ψάξει για ένα ποδοσφαιρικό… θαύμα απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον τελικό μετά την νίκη της με 3-0 στην OPAP Arena. Οι ”ερυθρόλευκοι” δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Εμβιλά και Χάμες ενώ οι ”κιτρινόμαυροι” θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες, Λιβάι Γκαρσία, Μοχαμάντι, Φερνάντες και Φαν Βέερτ.