Skip to main content

Συνεδριάζει αύριο η SL2 και αναμένονται εξελίξεις

Η Επιτροπή που έχει οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 είχε σήμερα συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρόεδρο της Super League.

Η Ειδική Επιτροπή της Super League 2 είχε σήμερα (28/2) συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν να βρεθεί η λύση για να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής, στη συνάντηση με τον υφυπουργό ενημερώθηκε  για τις λεπτομέρειες των δύο συναντήσεων με τους επικεφαλής των Λιγκών στις 23 και 31 Ιανουαρίου, για τα κριτήρια και την κατανομή της χρηματοδότησης από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών τυχερών παιχνιδιών.

Η Επιτροπή κάνει λόγο για «ελλιπή ενημέρωση» από τη διοίκησή της, με συνέπεια τις «εσφαλμένες αποφάσεις που πήραμε ως Λίγκα».

Οι 30 ΠΑΕ του συνεταιρισμού θα ενημερωθούν  για το περιεχόμενο των συζητήσεων στην αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (1/3, 12:30).

Την Ειδική Επιτροπή της Super League 2 αποτελού οι, Άρης Παλτόγλου (ΠΑΕ Αιγάλεω), Βίκτωρ Τσιολέκας (Καλλιθέα), Δημήτρης Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας), Αλέξης Παπακωνσταντίνου (ΠΑΕ Νίκη Βόλου) και Αντώνης Ροκάκης (ΠΑΕ Χανιά).