Skip to main content

Χωρίς νίκη για ένατο αγώνα ο Λεβαδειακός

Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά και παρότι ξαναπέρασαν τη Λαμία παραμένουν προτελευταίοι και κινδυνεύουν.

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών αλλά έμειναν χωρίς νίκη για ένατη συνεχή αναμέτρηση, παραμένουν προτελευταίοι στη βαθμολογία και το μέλλον τους στη Σούπερ Λίγκα παραμένει επισφαλές.

Ο αγώνας διεξήχθη με δυνατό άνεμο κι αυτό είχε επίπτωση στο παιχνίδι. Στο 5ο λεπτό η σέντρα-σουτ του Σακό υποβοηθούμενη από τον αέρα πήρε πορεία προς την εστία του Παναιτωλικού κι ανάγκασε τον Γκρατερόλ σε δύσκολη απόκρουση.

Τα «Καναρίνια» πλησίασαν στο γκολ από την πλευρά τους στο 38΄, με τον Καρέλη να βρίσκεται μόνος στην περιοχή αλλά πλάγια και να σουτάρει, για να επέμβει ο Γκροφ.

Ο Λεβαδειακός απείλησε ξανά στο 54΄ με σέντρα του Βρακά που κόντραρε και η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, αλλά ο Γκρατερόλ πρόλαβε την ύστατη στιγμή.

Προϊόντος του χρόνου η ποιότητα άρχισε να φθίνει, με αποτέλεσμα η μοναδική αξιόλογη φάση ως το τέλος να είναι μια καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νταμπό στο 85ο λεπτό, που έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.