Skip to main content

Συζητήσεις Παναθηναϊκού – Ράντονιτς για λύση της συνεργασίας

Η αποζημίωση του Μαυροβούνιου τεχνικού αποτελεί το πρόβλημα για τον τερματισμό της σχέσης του με τους «πράσινους».

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σήμανε για τον Παναθηναϊκό την απώλεια εντός τίτλου, ενδεχομένως του πλέον εφικτού για φέτος.

Στο πρωτάθλημα οι «πράσινοι» δεν έχουν τύχη με την εικόνα που εμφανίζουν, ενώ στην Ευρωλίγκα η οκτάδα και τα πλέι οφ φαντάζουν ουτοπία.

Η ομάδα έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα και παρότι έχει ήδη διανυθεί το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου όχι μόνο δεν εμφανίζει στοιχεία που να δημιουργούν μια κάποια αισιοδοξία, αλλά διολισθαίνει αγωνιστικά.

Ως εκ τούτου η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, καθώς ο 53χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός πιστώνεται το συντριπτικό μέρος της ευθύνης.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις που μόνο εύκολες δεν είναι πάντως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, καθώς δεν υπάρχει συμφωνία στο θέμα της αποζημίωσης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρότεινε στον Ράντονιτς να λάβει ένα μέρος από τα χρήματα που πρέπει να λάβει με βάση το κλειστό διετές συμβόλαιό του, εκείνος ζητάει ολόκληρο το ποσό και κατ΄ επέκταση αναζητείται σημείο σύγκλισης…