Skip to main content

Ο Έμερι… άδειασε τον Μαρτίνες

Ο προπονητής της Άστον Βίλα κατηγόρησε δημόσια τον Αργεντινό τερματοφύλακα για το τέταρτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Η Άστον Βίλα το πάλεψε κόντρα στην Άρσεναλ, δέχθηκε το 3-2 στις καθυστερήσεις, αλλά στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει δέχθηκε και τέταρτο γκολ, εξαιτίας της απόφασης του Εμιλιάνο Μαρτίνες να αφήσει την εστία του και να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για να σκοράρει σε μια στατική φάση.

Γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της ομάδας, Ουνάι Έμερι, ο οποίος δημόσια άσκησε κριτική στον ποδοσφαιριστή του, με τον οποίο όπως είναι γνωστό δεν… τρελαίνεται κιόλας.

«Ποτέ δεν είπα στον τερματοφύλακά μου να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για να πετύχει ένα γκολ στο 92ο λεπτό. Γιατί ίσως, δεν ξέρω ακριβώς τα δεδομένα, η πιθανότητα να το κάνεις είναι μία στις 100. Και γιατί ίσως, στις 20 φορές που η αντίπαλη ομάδα θα βγάλει αντεπίθεση, θα σκοράρει τις 10. Και σήμερα αυτό έγινε. Μπορούμε να χάσουμε 2-3, αλλά το 2-4 δεν είναι καλό» είπε ο Ισπανός τεχνικός.