Skip to main content

O ανικανοποίητος Πεπ Γκουαρδιόλα

Reuters/Lee Smith

Η Σίτι έκανε βήμα τίτλου με την νίκη στην έδρα της Άρσεναλ αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε να πει μια καλή κουβέντα για τον εαυτό του.

Με πειστική εμφάνιση και ανωτερότητα, η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε το Emirates, νικώντας την Άρσεναλ με 3-1 και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τον τίτλο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, όμως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν προβληματισμένος. Με την ομάδα του; Όχι. Με κάποιον από τους παίκτες του; Επίσης όχι.

Ο Καταλανός τεχνικός ήταν εκνευρισμένος με τον ίδιο του τον εαυτό, εξαιτίας μίας διαφοροποίησης στη τακτική προσέγγιση του ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο.

«Τι είναι αυτό που με εκνεύρισε στο πρώτο ημίχρονο; Οι τακτικές μου. Γιατί δοκίμασα κάτι καινούριο και ήταν απαίσιο. Στο δεύτερο παίξαμε περισσότερο με τον δικό μας τρόπο. Δυσκολευθήκαμε πολύ στο να ελέγξουμε το παιχνίδι στην αρχή, για αυτό υποφέραμε και η Άρσεναλ ήταν πολύ καλύτερη στα πρώτα 45′. Αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν αυτοί που ξέρουμε» είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Έρλινγκ Χάαλαντ:

«Ήταν υπέροχος, ένας από τους καλύτερους. Πρέπει να παίζουμε περισσότερο μαζί του. Πρέπει να είμαστε περισσότερο άμεσοι στο παιχνίδι μας, χωρίς να παίζουμε με μακρινές μπαλιές αλλά με πάσες».

naftemporiki.gr