Skip to main content

«Προπόνηση» της Ρεάλ με Έλτσε

REUTERS/Juan Medina

Η ομάδα του Κάρλο Ανσελότι συνέτριψε με 4-0 την ουραγό της LaLiga και μείωσε τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα στους 8 βαθμούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε μια άνετη εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της ουραγού Έλτσε σε εξ αναβολής αναμέτρηση στη LaLiga, αποκαθιστώντας τη διαφορά των οκτώ βαθμών από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Ο Μάρκο Ασένσιο πέρασε άνετα την άμυνα των φιλοξενούμενων οκτώ λεπτά μετά την έναρξη κι έβαλε τη «Βασίλισσα» μπροστά με ένα συρτό σουτ στην κάτω αριστερή γωνία.

Ο Καρίμ Μπενζεμά διπλασίασε για τη Ρεάλ από το σημείο του πέναλτι (χέρι) στο 31΄, ενώ ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε με τον ίδιο τρόπο το 3-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, για μαρκάρισμα στον Ροντρίγκο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και να δημιουργούν ευκαιρίες και ανέβασαν ξανά το σκορ στο 80′ με ένα υπέροχο σουτ του Λούκα Μόντριτς, από την άκρη της μεγάλης περιοχής.

Η Ρεάλ είναι δεύτερη στη βαθμολογία με 48 βαθμούς σε 21 αγώνες, ενώ η  Έλτσε με μόλις 9 πόντους στα ίδια παιχνίδια παραμένει τελευταία (20ή), 12 βαθμούς μακριά από την έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού.