Skip to main content

Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες του Μάντσεστερ

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι συνεχίζουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Άρσεναλ, την οποία η Σίτι θα αντιμετωπίσει στο Λονδίνο σε τρεις ημέρες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό προκειμένου η Μάντσεστερ Σίτι να θέσει στέρεες βάσεις νίκης επί της Άστον Βίλα στο «Ετιχαντ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Οι «Πολίτες» νίκησαν με 3-1 και βρέθηκαν στο -3 με παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ που είναι επικεφαλής της κατάταξης, τρεις ημέρες πριν από το μεταξύ τους εξ αναβολής ντέρμπι στο Λονδίνο.

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό ο Ρόδρι, διπλασίασε στο 39΄ ο Γκιντογκάν και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μαχρέζ έγραψε το 3-0 με πέναλτι, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Γουότκινς στο 61΄.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το «Έλαντ Ρόουντ» απέναντι στη Λιντς, που πριν από μερικές ημέρες την είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία στο «Ολντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ έφτασε στους 46 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από τη συμπολίτισσα Σίτι, παραμένοντας στη διεκδίκηση του τίτλου κι ας έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από την Άρσεναλ.

Το σκορ για τη Γιουνάιτεντ άνοιξε στο λυκόφως του αγώνα ο Ράσφορντ (80΄), για να διπλασιάσει πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός ταλαντούχος Αργεντινός Γκαρνάτσο.