Skip to main content

Στην εντατική μετά από πτώση ο Τζακερόνι

EPA/MAHMOUD KHALED

Ο Ιταλός χτύπησε άσχημα στο κεφάλι από πέσιμο στην οικία του και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Τσεζένα.

Στην εντατική του νοσοκομείου «Μπουφαλίνι» της Τσεζένα νοσηλεύεται από το απόγευμα της Παρασκευής (10/2) ο Ιταλός τεχνικός Αλμπέρτο Τζακερόνι, που κατάκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 1998-99 ως προπονητής της Μίλαν.

Ο 69χρονος τεχνικός, πρώην ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Ιαπωνίας την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ασίας το 2011, έπεσε αργά το απόγευμα στο σπίτι του, χτυπώντας βίαια το κεφάλι του στο έδαφος.

Οι διασώστες τον βρήκαν στο πάτωμα κοντά σε εσωτερική σκάλα και λόγω του τραύματος στο κεφάλι που υπέστη κατά την πτώση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Τσεζένα, όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική.

Δεν είναι σαφές εάν η πτώση στο σπίτι, όπου βρίσκονταν και τα μέλη της οικογένειας που κάλεσαν σε βοήθεια, είναι αποτέλεσμα προηγούμενης ασθένειας. Η εικόνα της κατάστασης -μετά τις εξετάσεις που έγιναν το βράδυ- κρίνεται σοβαρή αλλά ο Τζακερόνι είναι σε εγρήγορση κι έχει επίγνωση.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκτός του ότι οδήγησε τη Μίλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει προπονήσει, μεταξύ άλλων, τις Βενέτσια, Μπολόνια, Ουντινέζε, Λάτσιο, Ίντερ, Τορίνο και Γιουβέντους.