Skip to main content

Τι είχες Γιάννη…

USA TODAY Sports

Με τον Αντετοκούνμπο να σημειώνει 35 πόντους οι Μπακς άλωσαν (και) το Λος Άντζελες απέναντι στους Κλίπερς και στοχεύουν στην κορυφή της κανονικής περιόδου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε… άγρια κατάσταση και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε παιχνίδι των Μπακς.

Οι τελευταίοι που το ένιωσαν στο πετσί τους ήταν οι Κλίπερς, που είδαν την «ορχήστρα» του Μάικ Μπουντενχόλζερ, με «μαέστρο» τον Έλληνα σούπερ σταρ, να περνά από το Λ.Α. με 119-106 και να φτάνει τις δέκα συνεχείς νίκες.

Ο Γιάννης δεν έχει ανάγκη πια ανάγκη το βραβείο του MVP γιατί είναι ο MVP και παίζει ως τέτοιος, οδηγώντας την ομάδα του στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο.

Τα «Ελάφια» (39-17) βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με μόλις μια νίκη να τους χωρίζει από τους πρωτοπόρους Σέλτικς (40-16), τους οποίους θα αντιμετωπίσουν στο Μιλγουόκι την Τρίτη.

Ταυτόχρονα, οι Μπακς έφτασαν στο πρώτο διψήφιο σερί νικών τους μετά από τις 18 συνεχείς που είχε σημειώσει την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο ηγέτης τους σημείωσε 35 πόντους και κατέβασε οκτώ ριμπάουντ, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ πρόσθεσε 22 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 19 πόντους και ο Τζεβόν Κάρτερ πρόσθεσε 13, καθώς οι Μπακς νίκησαν χωρίς τη βοήθεια του Κρις Μίντλετον, που έμεινε εκτός στο πλαίσιο διαχείρισης καθώς επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό.

Για τους Κλίπερς, που έπαιξαν χωρίς τον Καουάι Λέοναρντ, ο Μπράντον Μπόστον Τζούνιορ σημείωσε 20 πόντους και ο Πολ Τζορτζ πρόσθεσε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ακόμα, ο Νόρμαν Πάουελ είχε 16 πόντους και ο Μάρκους Μόρις 15 για την ομάδα του Λος Άντζελες, που έχει χάσει σε δύο συνεχή παιχνίδια.