Skip to main content

Παναθηναϊκός: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βαλένθια

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ντεμπούτο με την φανέλα του «τριφυλλιού» κόντρα στην ισπανική ομάδα θα κάνουν απόψε(10/2, 21:00) οι Τόμας και Αγραβάνης

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (10/2, 21:00, NovasportsPrime) τη Βαλένθια στο κλειστό του ΟΑΚΑ με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» έχουν ελάχιστες ελπίδες για να προλάβουν την πρώτη οκτάδα της Euroleague και αν θέλουν να τις διατηρήσουν ζωντανές θα πρέπει να πάρουν το αποψινό παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» θα έχουν στο δυναμικό τους και τις δύο πρόσφατες μεταγραφές. Δημήτρης Αγραβάνη και Ματ Τόμας αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο ενώ εκτός είναι ο τραυματίας Πονίτκα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε για το παιχνίδι: «Η Βαλένθια παίζει πολύ καλά φέτος στην Ευρωλίγκα. Έχουν πέντε εκτός έδρας νίκες μεταξύ των οποίων κάποιες μεγάλες νίκες ενάντια στον Ολυμπιακό και την Εφές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε από την αρχή με μεγάλη ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Η τρανζίσιον άμυνά μας θα είναι επίσης σημαντική, η άμυνα στο ένας με έναν αλλά και να κατεβάσουμε τα ποσοστά τους, έχουν 82,5 πόντους κατά μ.ο. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και φυσικά στην επίθεση να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαστε μέσα στον αγώνα και να είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο σταθεροί σε αυτό το παιχνίδι».

naftemporiki.gr