Skip to main content

Έρχεται πρόταση από το Κατάρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

REUTERS/Phil Noble

Η Daily Mail αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες ημέρες επενδυτές από το Κατάρ αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για την αγορά των ''Κόκκινων Διαβόλων''.

Η οικογένεια Γκλέιζερ εδώ και καιρό έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Daily Mail, επενδυτές από το Κατάρ ετοιμάζουν πρόταση εντός των ημερών.

Τα αφεντικά των «Κόκκινων Διαβόλων» ζητούν ένα ποσό κοντά 7 δισεκατομμύρια ευρώ, έχοντας δώσει deadline μέχρι το τέλος του μήνα και όπως τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ οι Καταριανοί θα καταθέσουν μία πρόταση που δεν θα έχει καμία σχέση με όλες τις άλλες, δείγμα της θέλησής τους να αναλάβουν το τιμόνι του συλλόγου.

«Υπάρχουν σημαντικά διαθέσιμα κεφάλαια. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σοβαροί. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι η Γιουνάιτεντ είναι εκεί που πρέπει και είναι σίγουροι ότι η δική τους θα είναι η πιο δυνατή προσφορά.

Θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα για να τους επαναφέρουν στην κορυφή, αλλά θέλουν επίσης αυτό να είναι για το καλό της κοινότητας.

Επιθυμούν να χτίσουν πάνω στην επιτυχία του Μουντιάλ και αναγνωρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο την οποία πρέπει να αγοράσουν για να την οδηγήσουν εκεί που της αρμόζει» είπε στη Daily Mail εκπρὀσωπος των υποψηφίων αγοραστών.