Skip to main content

Νίκη παραμονής για τον Ιωνικό

Η ομάδα της Νίκαιας δημιούργησε την έκπληξη της 15ης αγωνιστικής με την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, που την έφερε στις δύο νίκες πάνω από την τελευταία θέση.

Ο Ιωνικός πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 74-71 στη Νίκαια, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που σε βάθος χρόνου μπορεί να σημάνει την παραμονή του στην Α1 Ανδρών.

Την αναμέτρηση έκρινε ο Ντιέγκο Κάπελαν με το τρίποντο που σημείωσε στα 6 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ενώ στην επόμενη κατοχή ο Τζέιλεν Ράιλι αστόχησε πίσω από τα 6,75μ. στο σουτ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.

Ήταν η τέταρτη νίκη για τον Ιωνικό, που έχει ρεκόρ 4-11 και βρίσκεται δύο νίκες πάνω από την τελευταία θέση, ενώ ο «Δικέφαλος» υποχώρησε στο 8-7 και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο γκρουπ των ομάδων που ισοβαθμούν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κάπελαν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 16 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Μαυροκεφαλίδης και Λέισι που σημείωσαν από 12.

Για τον ΠΑΟΚ ο Φράνκε τελείωσε με 22 πόντους, ο Χαντς με 20, ενώ ο Ράιλι τελείωσε τον αγώνα με το θλιβερό 1/10 σουτ, μεταξύ των οποίων και το τελευταίο του παιχνιδιού.