Skip to main content

Μείωσε ο Ισημερινός

Η ομάδα της Νότιας Αμερικής έκανε το 1-2 στις αναμετρήσεις με το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που χρειάζεται ακόμη μια νίκη για να «κλείσει» τη σειρά.

Νέο ενδιαφέρον απόκτησε η σειρά των αναμετρήσεων της Ελλάδας με τον Ισημερινό για την άνοδο στο World Group I του Davis Cup, που φιλοξενείται στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Η ελληνική ομάδα έκανε το Σάββατο (4/2) το 2-0 στις νίκες απέναντι στο λατινικό συγκρότημα με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Θάνο και χρειάζεται άλλη μία για να σφραγίσει την επικράτηση.

Αυτή δεν ήρθε στο τρίτο παιχνίδι, καθώς στο παιχνίδι του διπλού Ανδρών, με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής (5/2), οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Αλέξανδρος Σκορίλας ηττήθηκαν με 0-2 σετ (6-7/4, 4-6) από τους Γκονζάλο Εσκομπάρ και Ντιέγκο Ιντάλγκο.

Ο Σκορίλας πήρε τη θέση του Στέφανου Τσιτσιπά, προφανώς επειδή ο Έλληνας πρωταθλητής ήθελε να είναι ξεκούραστος για την αναμέτρησή του με τον Αντρές Αντράντε, η οποία ακολουθεί.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες πάρα πολλοί φίλοι του τένις βρέθηκαν και σήμερα στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.