Η Τότεναμ υπογράφει χορηγική συμφωνία με την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής και συγκεκριμένα με το πρακτορείο τουριστικής προβολής της χώρας, SA Tourism.
Η συμφωνία θα είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσής της για μία ακόμη περίοδο και αποτιμάται στα 42,5 εκατομμύρια λίρες (48,2 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Daily Maverick.
Η ομάδα της Premier League εγγυάται επιστροφή 277 εκατομμυρίων λιρών (314,7 εκατομμυρίων ευρώ) μέσω του χρόνου προβολής της στα ΜΜΕ. Η Νότια Αφρική προστίθεται στην αυξανόμενη λίστα των χωρών που θέλουν να προωθήσουν τον τουρισμό τους μέσω του ποδοσφαίρου.
Εκτός από αραβικά εδάφη, όπως το Κατάρ ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ρουάντα υπέγραψε με την Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μάλτα, ενώ άλλες χώρες όπως η Ουγκάντα έχουν επίσης συνομιλίες με ποδοσφαιρικούς συλλόγους.
Στην Ισπανία, η Εσπανιόλ έχει τη Ριβιέρα Μάγια ως ιστορικό κύριο συνεργάτη της και, πιο πρόσφατα, η Λεγανιές υπέγραψε με το Μαλάουι για βασικό χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας.
naftemporiki.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












