Skip to main content

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Κουρμπέλη

Μία εβδομάδα μετά τον Σένκεφελντ η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέβαλε ισοϋψές πρόστιμο και στον αρχηγό της ομάδας για την αποβολή στην Τρίπολη.

Ακριβά θα κοστίσει στον Δημήτρη Κουρμπέλη η αποβολή στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο διεθνής μέσος αποβλήθηκε στο 33ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Τζήλο για ένα αψυχολόγητα σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο περίπου στο χώρο της μεσαίας γραμμής, σε μια παράβαση που θα μπορούσε να τιμωρηθεί και με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η αποβολή του ανάγκασε την ομάδα και τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο του αγώνα, από τον οποίο τελικά ο Παναθηναϊκός εξήλθε ηττημένος (0-1), με συνέπεια να χάσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Η αποβολή θα «πονέσει» τον ποδοσφαιριστή στην… τσέπη, αφού, όπως ανακοίνωσε σήμερα (31/1) ο σύλλογος, «…με αφορμή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, από τη διοίκηση της ΠΑΕ επιβάλλεται πρόστιμο 20.000 ευρώ».

Την περασμένη εβδομάδα είχε επιβληθεί ανάλογο πρόστιμο στον Ολλανδό αμυντικό του «τριφυλλιού» Μπαρτ Σένκεφελντ, που επίσης είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» με τον ΠΑΟΚ.