Skip to main content

Νικητής το ποδόσφαιρο στα Γιάννενα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος διαφήμισαν το άθλημα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και μοιράστηκαν από ένα βαθμό (1-1).

Ένα από τα πιο συναρπαστικά φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος φιλοξενήθηκε απόψε στους «Ζωσιμάδες», όπου ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 20ή αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ένατη θέση τον ΟΦΗ, που παίζει αύριο με τον Ολυμπιακό, ενώ η αθηναϊκή ομάδα μείωσε στους τέσσερις βαθμούς από την έκτη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, την οποία κατέχει ο Βόλος.

Στο 5΄ ακυρώθηκε γκολ του Σόρια για οφσάιντ του Μορέιρα, αλλά στο 32΄ και σε φάση διαρκείας το τέρμα του Μπάλαν με προβολή, από κεφαλιά του Παμλίδη, μέτρησε και το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό αλλά όχι μεγάλες φάσεις, έως το 77ο λεπτό που ο Ατρόμητος ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ του Τζοβάρα, ο οποίος στη σέντρα του Αθανασίου γύρισε το σώμα του κι εκτέλεσε τον Τσιντώτα με το αριστερό για το 1-1.

Από εκείνο το σημείο ο αγώνας έγινε… «τρελός», με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και ευκαιρίες να χάνονται και στις δύο εστίες.

Στη μεγαλύτερη απ΄ αυτές ο Τζίμας πήρε πέναλτι από τον Χατζηισαΐα στο 90΄, την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίνης (90΄+2) αλλά ο Γιαννιώτης μάντεψε, έπεσε στην αριστερή γωνία κι απέκρουσε με την μπάλα να χτυπά εν συνεχεία στο δοκάρι και το 1-1 να μένει ως το τέλος.