Skip to main content

Oλυμπιακός: Ντέρμπι κορυφής με τη Ρεάλ

INTIME SPORTS / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Να πιάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της Euroleague θέλει απόψε ο Ολυμπιακός (21:00, NovaSports Prime) που υποδέχεται στο ΣΕΦ τη «βασίλισσα».

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, καθώς φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και με νίκη θα τη πιάσει στη κορυφή της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αναμένεται να παραταχθεί χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ ο ισπανικός σύλλογος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αλμπέρτο Αμπάλντε και Σέρχι Ροντρίγκεθ, που έμειναν εκτός και αποτελούν σημαντικές απουσίες.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», σημείωσε: «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και το αντιλαμβάνονται όλοι, και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, γι’ αυτό και έχουν κάνει sold out τόσες μέρες.

Όλοι περιμένουν να δουν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, ελπίζω και θεάματος. Και οι δύο ομάδες μπορούν να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο, με τα όπλα που διαθέτουν.

Αναφέρομαι στον τρόπο παιχνιδιού τους που είναι ιδιαίτερος. Και ο δικός μας τρόπος είναι λίγο ιδιαίτερος αμυντικά και επιθετικά, αλλά και της Ρεάλ, μιας ομάδας με πολύ έμπειρους περιφερειακούς, με προσωπικότητα, αλλά και με μεγάλο size στη ρακέτα. Γενικά είναι ένας δύσκολος αγώνας. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά και το ομαδικό μας παιχνίδι να είναι συμπαγές».