Skip to main content

Η εμπειρία της Λαμίας νίκησε τον ενθουσιασμό του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας έφυγε νικητής με 2-1 από τις Σέρρες κι εξασφάλισε, σε μεγάλο βαθμό, την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Λαμία δυσκολεύτηκε αρκετά από τους ερασιτέχνες του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο δημοτικό στάδιο Σερρών αλλά επιβλήθηκε με 2-1 στον εναρκτήριο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατά συνέπεια, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει πια τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αντίπαλος θα είναι ο νικητής του ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προηγήθηκε στο 28΄ με σουτ του Τζανδάρη από την περιοχή κι ένα ένα λεπτό αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Κουτζαβασίλης «έβγαλε» το τετ-α-τετ με τον Γιακουμάκη.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση πριν κλείσει το ημίχρονο κι έφτασαν στην ισοφάριση με προβολή του Ελέζι από ατομική ενέργεια και σέντρα του Γκέκα, στο 41ο λεπτό.

Ο Απόλλωνας είχε άλλες δύο καλές φάσεις για να προηγηθεί, με τον Γεωργιάδη (51΄) και τον Καρυοφύλλη (60΄), αλλά στο γκολ έφτασαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 76΄ ο Βασιλαντωνόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Τσομαχασβίλι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιλούλης στο 78΄ για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας της Φθιώτιδας.