Skip to main content

Πήρε βαθμό στην Τρίπολη ο Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί ξεκόλλησαν από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας και είναι 12οι προσπερνώντας τη Λαμία, ενώ οι Πελοποννήσιοι παραμένουν μακριά από την πρώτη εξάδα.

Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στη μεταξύ τους συνάντηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ισοπαλία άφησε τους Αρκάδες μακριά από την πρώτη εξάδα, επέτρεψε όμως στην ομάδα της Βοιωτίας να ξεφύγει από τη δυάδα του υποβιβασμού.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και είχαν μια μεγάλη στιγμή στο 19΄, με τον Στογιάνοβιτς να αποκρούει εντυπωσιακά το εν κινήσει σουτ του Κρέσπι από σέντρα του Άλβαρες.

Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, τα δεδομένα του αγώνα διαφοροποιήθηκαν. Ο Ριέρα πήρε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και δευτερόλεπτα αργότερα αντίκρισε και τη δεύτερη του διαιτητή Παπαδόπουλου, επειδή παρεμπόδισε τους παίκτες του Λεβαδειακού να εκτελέσουν γρήγορα το φάουλ.

Παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου, αλλά οι προσπάθειες των Μπαράλες (31΄) και Ιγκλέσιας (42΄) δε βρήκαν στόχο.

Στο 51΄ ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Σίτο και στο 65΄ η κεφαλιά του Μπαράλες δε βρήκε εστία, σε άλλη μια καλή στιγμή για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν στο παιχνίδι, ουσιαστικά για πρώτη φορά, στο 71΄, όταν σουτ του Τορό μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος στο 77΄ απέκρουσε σε κόρνερ και την προσπάθεια του Βρακά.