Skip to main content

Με Αλίς ο Τσιτσιπάς και Γιουάν η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκινά τη μάχη για τη διάκριση στο Αυστραλιανό Όπεν τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/1), ενώ λίγες ώρες αργότερα θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Τσιτσιπά.

Ο Γάλλος Κοντάν Αλίς θα είναι ο αντίπαλος με τον οποίο θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Australian Open της Μελβούρνης, το πρώτο Γκραν Σλαμ τουρνουά της χρονιάς.

Ο 26χρονος Γάλλος κατέχει την 64η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και, έως τώρα, δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στο δεύτερο γύρο κανενός από τα μεγάλα τουρνουά.

Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν το πρωί της Δευτέρας (16/1), σε κάθε περίπτωση μετά τις 10:00.

Μερικές ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (μετά τις 03:30), θα έχει προηγηθεί η (επίσης εναρκτήρια) αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη στο Αυστραλιανό Όπεν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κληρώθηκε με την Κινέζα (Νο119) Γιου Γιουάν, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, ενώ επίσης για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει την Σάκκαρη.

Στο διπλό και στην πρεμιέρα τους στην Αυστραλία οι αδελφοί Τσιτσιπά, Στέφανος και Πέτρος, θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο των Ραμανάθαν (Ινδία) και Ρέγιες-Βαρέλα (Μεξικό).