Skip to main content

Aθώος για έξι κατηγορίες βιασμού ο Μεντί

Το δικαστήριο του Τσέστερ έκρινε αθώο τον Μπενζαμέν Μεντί για έξι κατηγορίες βιασμού και μία για απόπειρα βιασμού. Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπενζαμέν Μεντί που εδώ και ενάμισι χρόνο έχει αποβληθεί από τον αγγλικό σύλλογο λόγω των κατηγοριών για βιασμό νεαρών γυναικών, αθωώθηκε σήμερα από το δικαστήριο του Τσέστερ σε ότι αφορά έξι κατηγορίες βιασμού και μία για απόπειρα.

«Η Μάντσεστερ Σίτι σημειώνει την απόφαση του δικαστηρίου του Τσέστερ, στην οποία ο Μπενζαμέν Μεντί απαλλάχθηκε από επτά κατηγορίες. Η δίκη ολοκληρώθηκε. Δεδομένου ότι υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα, η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι σε θέση να σχολιάσει περισσότερο την δεδομένη στιγμή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Σίτι.

Από κει και πέρα, οι ένορκοι απέτυχαν να καταλήξουν σε ετυμηγορίες για μία κατηγορία βιασμού και μία απόπειρα βιασμού και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου δίκη για τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.