Skip to main content

Παναθηναϊκός: Να βάλει τέλος στο σερί των έξι ηττών κόντρα στη Μακάμπι

Intime p.a.

Το ''τριφύλλι'' φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής(13/1, 21:00) τη Μακάμπι στο κλειστό του ΟΑΚΑ και η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος.

Ο Παναθηναϊκός αγνοεί τη χαρά της νίκης στη Euroleague από τις 8 Δεκεμβρίου όταν και νίκησε εντός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο. Από εκείνο το βράδυ μέχρι και σήμερα οι ”πράσινοι” μετρούν έξι συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να βρεθούν στα πολύ χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και να χάσουν κάθε επαφή με την πρώτη οκτάδα.

Απόψε κόντρα στη Μακάμπι(13/1, 21:00) το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς ψάχνει… οξυγόνο και η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

“Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα ματς, αλλά χάσαμε από τη Φενέρμπαχτσε. Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για 40 λεπτά και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Είναι μια αθλητική ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό ματς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να διαβάσουμε την αναμέτρηση για 40 λεπτά”, ανέφερε ο Ράντονιτς.