Skip to main content

Κλεϊνχέισλερ: Να ζήσω την ατμόσφαιρα το συντομότερο δυνατό

Ο Μαγυάρος μέσος δήλωσε πλήρως ενημερωμένος για τη νέα ομάδα του κι εντυπωσιασμένος από τους οπαδούς της.

O Λάζλο Κλεϊνχέισλερ θέλει να ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της νέας ομάδας του, όπως υπογράμμισε στις πρώτες του δηλώσεις του, στο PAO TV.

Ο 28χρονος Ούγγρος μέσος αναφέρθηκε επίσης στο αγωνιστικό προφίλ του κι εξέφρασε επιθυμία να κατακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους μπορεί με τους «πράσινους».

Αναλυτικά, ο Μαγυάρος απάντησε στις ακόλουθες ερωτήσεις:

-Για ποιον λόγο επέλεξε τον Παναθηναϊκό:

«Μίλησα με τον μάνατζερ μου, με την οικογένεια μου και όλοι υποστήριξαν την επιλογή μου. Είδαμε τα πάντα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Όσιγιεκ γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Έμαθα πολλά εκεί. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της που με υποστήριξαν. Για την καριέρα μου αυτή είναι μια νέα πρόκληση, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου».

-Για το αν μίλησε με κάποιον για να αντλήσει πληροφορίες για τη νέα του ομάδα;

«Για να είμαι ειλικρινής παρακολουθώ τους μεγάλους συλλόγους και αυτό κάνω και με τον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον να έρθω εδώ, ξεκίνησα να βλέπω highlights των αγώνων στο Youtube και την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και θέλω να το ζήσω το συντομότερο δυνατό».

-Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του αγωνιστικά:

«Δεν έχει σημασία για μένα σε ποια θέση παίζω. Ας πούμε ότι η προτιμότερη θέση είναι στα άκρα αλλά και στον άξονα. Αλλά το σημαντικό είναι πού θέλει ο προπονητής να παίξω.

Μου αρέσει όταν έχω την μπάλα να συγκλίνω και να σουτάρω εάν βρίσκω ανοιχτό χώρο. Μου αρέσει να μάχομαι. Δυνατό μου στοιχείο είναι η νοοτροπία. Επίσης μου αρέσει η κατοχή μπάλας».

-Για τον προσωπικό στόχο του με τον Παναθηναϊκό:

«Ήμουν ένα χρόνο στην Bundesliga. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού εκεί και είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Τώρα ήρθα εδώ και το σημαντικό στην καριέρα μου ήταν να παίξω σε μεγάλο σύλλογο.

Στόχος μου είναι να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ. Στην καριέρα μου δεν κέρδισα πολλούς τίτλους και τώρα με αυτό το σύλλογο θέλω να κερδίσω τίτλους και στόχους».