Skip to main content

Δανεικός στην Τσέλσι ο Ζοάο Φέλιξ

REUTERS/Juan Medina

Η αγγλική ομάδα και η Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία ανήκει ο παίκτης, ανακοίνωσαν τη μετακίνηση του Πορτογάλου άσου στους «Μπλε» ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Η Τσέλσι και η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου διεθνή επιθετικού Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «Μπλε» ως δανεικός μέχρι το τέλος της εφετινής περιόδου.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Τσέλσι θα πληρώσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ (10,75 εκατομμύρια δολάρια) για τον Φέλιξ.

Ο 23χρονος Ίβηρας προσπάθησε να έχει μια πιο σταθερή σεζόν και ξεκίνησε στα επτά από τα 16 παιχνίδια πρωταθλήματος με τους «Ροχιμπλάνκος», μετρώντας πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Φέλιξ σκόραρε επίσης μία φορά σε πέντε συμμετοχές στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου η Πορτογαλία αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση.

Την περασμένη Κυριακή ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα της Ατλέτικο (0-1) από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και αντικαταστάθηκε μετά από 73 λεπτά.

«Η Τσέλσι είναι μια από τις πιο μεγάλες ομάδες στον κόσμο κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οπότε είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στο “Στάμφορντ Μπριτζ”», δήλωσε ο Φέλιξ.